Nis

Okulumuzun düzenlediği Kariyer Günleri Etkinliği'ne konuk olan deneyimli İhlas Haber Ajansı muhabiri Ahmet Bilge, Savaş Muhabirliği alanındaki zengin deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştı. Gazetecilik mesleğine olan tutkusu ve profesyonel deneyimiyle dikkat çeken Bilge, Savaş Muhabirliği konusunda genç gazetecilere ışık tuttu.

Nis

Okulumuzun düzenlediği Kariyer Günleri Etkinliği, spikerlik mesleğine ilgi duyan öğrenciler için unutulmaz bir deneyim sunarak, kariyer yolculuklarında rehberlik edici bir rol oynadı. Etkinliğin konuğu olan deneyimli spiker Lale Duman Akın, öğrencilere spikerlik mesleğinin sırlarını ve inceliklerini paylaşarak, katılımcılara kapsamlı bir bakış açısı kazandırdı.

Nis

Erasmus+ Programı kapsamında gerçekleştirilen öğrenci ve öğretmen değişimleri, uluslararası iş birliğini ve kültürel etkileşimi artırmaya devam ediyor. Bu kapsamda okulumuz Romanya'dan gelen misafirlerini ağırladı.

Nis

2023-2024 Okul Sporları Bilek Güreşi İzmir İl Birinciliği Müsabakaları heyecan dolu anlara sahne oldu. Bu yıl Genç Kızlar dalında gerçekleştirilen müsabakalarda okulumuz büyük başarı ederek İzmir İl Birinciliği'nde dereceye girdik.

Nis

Okulumuz, Well-Being In Career Journey projesi kapsamında, Büro Yönetimi Alanı Öğretmeni Şadiye Seyhan'ın koordinatörlüğünde öğrencilerle önemli bir başarıya imza attı.

Nis

Okulumuz, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nı büyük bir coşkuyla kutladı.

Nis

Buca Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Grafik ve Fotoğraf alanı öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel bir sergi düzenledi. Okulun 12/A sınıfı öğrencileri, özgün afiş tasarımlarıyla bu önemli günü anlamlandıran bir sergi hazırladılar.

Nis

Buca Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Öğretmeni Seden Abacı Karadeniz önderliğinde, öğrenciler tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için özel bir etkinlik düzenlendi.

Mrt

15-19 Nisan 2024 tarihlerinde İzmir İnternet Haftası gerçekleştirilecektir.

Mrt

27 Mart-2 Nisan tarihleri arasında her yıl coşkuyla kutlanan "Kütüphaneler Haftası", okulumuzda özel bir etkinlikle karşılandı.

Mrt

9. Sınıflar sınav tarihi için tıklayınız.

10. Sınıflar sınav tarihi için tıklayınız.

11. Sınıflar sınav tarihi için tıklayınız.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Töreni çoşkuyla gerçekleştirildi.

Mrt

12. sınıf öğrencileri, Ankara ve Eskişehir gezisinde unutulmaz anılar biriktirdi.

Şbt

2014-2015 Eğitim Öğretim dönemi mezunu olan Kübra Murat, güzellik ve saç bakımı alanında edindiği deneyimleri paylaşmak için okulumuza konuk oldu.

Şbt

Buca Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Sıla Nas Nikbay, Kick Boks Turnuvasında Birinci olarak altın madalya kazandı.