WELL-BEING IN CAREER JOURNEY’DE BÜYÜK BAŞARI

Okulumuz, Well-Being In Career Journey projesi kapsamında, Büro Yönetimi Alanı Öğretmeni Şadiye Seyhan'ın koordinatörlüğünde öğrencilerle önemli bir başarıya imza attı.

E-Twining kapsamında gerçekleştirilen Well-Being In Career Journey projesi, öğrencilerimizin logo ve afiş tasarımı alanında yaptığı çalışmalar, her iki alanda da birincilik elde ederek önemli bir başarıya imza attılar.

Well-Being In Career Journey projesi, gençlerin mesleki yeterliliklerini ve becerilerini geliştirmeyi hedefliyor ve onları iş hayatına hazırlamak için önemli bir adım olarak kabul ediliyor. 11/C Büro Yönetimi öğrencileri, kariyer ve refah konularında farkındalık yaratmak amacıyla bir araya geldi. Gülçin Güzel, Sema Acar, Ecem Gürücü, Nursena Kumandanveren ve Sündüs Abdülkader, dijital araçları kullanarak kendilerini geliştirmenin yanı sıra uluslararası işbirliğini ve iletişimi güçlendirme amacıyla tasarımlar yaptılar. Bu tasarımlar yarışmaya katıldı ve her iki alanda da birinci olarak büyük bir başarı elde edildi.

Öğrenciler, projede web 2.0 araçlarını kullanarak çeşitli etkinliklere imza attılar. Logo ve afiş yarışmalarındaki başarılarıyla dikkat çeken gençler, okulun ve kendi yeteneklerinin tanıtımını üstlendiler. Logo yarışmasında birinci olan logo Nursena Kumandanveren tarafından hazırlanırken, afiş yarışmasında birinci olan afiş Gülçin Güzel ve Ecem Gürücü tarafından tasarlandı.

Proje kapsamında öğrenciler, Canva, Cupcat gibi web 2.0 araçlarını kullanarak iş dünyasını keşfettiler ve girişimcilik eğitim seminerlerine katıldılar. Ayrıca, Güvenli İnternet Günü'nde sınıflarına bilgi vererek dijital güvenlik konusunda farkındalık oluşturdular.

Okul yetkilileri, öğrencilerin gösterdiği ilgi ve başarıdan memnuniyet duyarken, projenin devam edeceğini belirttiler. Bu proje, öğrencilerin meslek etiğine ve değerlerine saygılı bireyler olarak yetişmelerine önemli bir katkı sağlıyor.

Bu etkileyici girişim, gençlerin kariyerlerini şekillendirirken, aynı zamanda iş dünyasında refahın artmasına ve uluslararası işbirliğinin güçlenmesine katkıda bulunuyor.

24-04-202424-04-202424-04-202424-04-202424-04-202424-04-202424-04-2024

Yayın: 24.04.2024 - Güncelleme: 24.04.2024 11:59 - Görüntülenme: 49