OKULUMUZUN BİLEĞİ BÜKÜLMEDİ!

2023-2024 Okul Sporları Bilek Güreşi İzmir İl Birinciliği Müsabakaları heyecan dolu anlara sahne oldu. Bu yıl Genç Kızlar dalında gerçekleştirilen müsabakalarda okulumuz büyük başarı ederek İzmir İl Birinciliği'nde dereceye girdik.

Mehmet Gökkaya koordinatörlüğünde gerçekleşen Okul Sporları Bilek Güreşi İzmir İl Birinciliği Müsabakaları'na okulumuzdan 3 öğrenci katıldı. 11/B sınıfı Çocuk Gelişimi öğrencisi Dicle Öztokoç, sol kol kategorisinde il ikincisi olurken, 9/C sınıfı Büro Yönetimi öğrencisi Gülsüm Yılmaz ise sağ kol kategorisinde üçüncülüğü elde etti.

Okul Müdürü Ekrem Baysal, öğrencilerimizin bu önemli başarısını takdirle karşılayarak, bizzat ödüllerini makamında verdi. Baysal, öğrencileri tebrik ederken, başarılarının devamını diledi.

Bu başarılarla okulumuz, spor alanında gösterdiği üstün performansla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Öğrencilerimizin azmi ve çalışkanlığıyla elde edilen bu dereceler, okulumuzun spor alanındaki kalitesini bir kez daha kanıtlamış oldu.

24-04-202424-04-2024

Yayın: 24.04.2024 - Güncelleme: 24.04.2024 12:53 - Görüntülenme: 41