OKULUMUZU MİNİK ZİYARETÇİLER RENKLENDİRDİ

27 Mart-2 Nisan tarihleri arasında her yıl coşkuyla kutlanan "Kütüphaneler Haftası", okulumuzda özel bir etkinlikle karşılandı.

Kütüphane Haftası dolayısıyla Nene Hatun Anaokulu ana sınıfı öğrencileri, okulumuz kütüphanesini ziyaret etti. Minik ziyaretçiler, kitaplarla dolu dünyaya keyifli bir yolculuk yaşadılar.

Kütüphane ziyareti, küçük yaşlarda kitap sevgisinin aşılanmasının ne kadar önemli olduğunu vurgulamak amacıyla düzenlendi. Henüz okuma yazma bilmeseler de, öğrencilerimiz raflardaki kitapların arasında dolaşarak kitapların kokularını almanın keyfine vardılar. Bu deneyim, miniklerin kitap sevgisine ilk adımlarını atmalarına vesile oldu.

Ziyaret sırasında, çocuklarımız kütüphane ortamını ve kütüphane düzenini keşfettiler. Hangi tür kitapların bulunması gerektiği, bir kütüphanenin nasıl olması gerektiği gibi konularda bilgi sahibi oldular. Bu etkinlik, çocuklarımızın küçük yaşlardan itibaren kitap okuma alışkanlığı kazanmalarına ve bilgiye erişimlerini artırmalarına katkı sağladı.

Kütüphane Haftası kapsamında gerçekleşen bu etkinlik, minik öğrencilerimizin kitaplarla olan ilişkilerini güçlendirirken, onların bilgiye erişimlerini desteklemeye yönelik bir adım oldu. Gelecek nesillerin kitap sevgisiyle büyümesine katkı sağlayan bu tür etkinliklerin önemi her geçen gün daha da artıyor.

28-03-202428-03-202428-03-202428-03-202428-03-202428-03-2024

Yayın: 28.03.2024 - Güncelleme: 28.03.2024 13:50 - Görüntülenme: 71