OKULUMUZDA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ COŞKUSU!

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Töreni çoşkuyla gerçekleştirildi.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılı, okulumuzda büyük bir coşku ve anlamla kutlandı. Bahçemizde gerçekleştirilen anma töreni, vatan için mücadele eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle andık.

Anlamlı Bir Program Sunuldu

Tören, öğrencilerin hazırladığı çeşitli sunumlarla renklendi. Drama, türkü, yazı ve şiir gibi farklı gösterilerle dolu program, izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Dramatik sahnelerle geçmişteki kahramanlık öyküleri canlandırılırken, türküler ve şiirlerle şehitlerimizin aziz hatırası yaşatıldı.

Programın bir diğer önemli unsuru, günün anlam ve önemini anlatan yazılar oldu. Bu yazılar, Çanakkale Zaferi'nin tarihi değerini ve şehitlerimizin kahramanlığını vurgulayarak izleyicilere önemli bilgiler sundu.

Okulumuzun düzenlediği anma töreni, vatan sevgisi ve milli birlik ruhunu canlı tutma adına büyük önem taşıdı. Genç nesillerin tarih bilincini artırmak ve milli değerlere bağlılıklarını güçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen etkinlik, katılımcılar arasında duygusal bir birliktelik oluşturdu.

Okulumuzun 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Töreni, vatanseverlik ve milli birlik ruhunu güçlendirme adına anlamlı bir adım olarak takdirle karşılandı.

20-03-202420-03-202420-03-202420-03-202420-03-2024

Yayın: 20.03.2024 - Güncelleme: 20.03.2024 09:50 - Görüntülenme: 98