T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BUCA - Buca Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

ÖĞRENCİLERİMİZ 23 NİSAN İÇİN PANO HAZIRLADI

Buca Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Öğretmeni Seden Abacı Karadeniz önderliğinde, öğrenciler tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için özel bir etkinlik düzenlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu okulda hissettirmek amacıyla harekete geçen öğretmen Seden Abacı Karadeniz ve öğrencileri, okulun koridorlarına özel bir pano hazırladı. Panoda, Atatürk sevgisi ve çocukların bayramı olan 23 Nisan'ın önemine vurgu yapıldı.

 

SANATSAL VE YARATICI YÖNLERİ ORTAYA ÇIKIYOR

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Öğretmeni Seden Abacı Karadeniz, bu etkinliğin çocukların milli ve manevi değerlere olan bağlılığını güçlendirmek, aynı zamanda onların sanatsal ve yaratıcı yönlerini ortaya çıkarmak için önemli bir fırsat olduğunu belirtti. Öğrenciler ise panoyu hazırlarken büyük bir heyecan ve özveriyle çalıştıklarını ifade ettiler.

Buca Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetimi de öğretmen ve öğrencilere destek vererek etkinliğin başarılı geçmesini sağladı. Hazırlanan pano, okulun ana girişine yerleştirilerek tüm öğrenci ve personelin beğenisine sunuldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunun okulda yaşanmasını sağlayan Seden hoca ve öğrencileri, bu tür etkinliklerle milli bayramların önemini genç nesillere aktarmayı hedefliyor.

 

 

17-04-202417-04-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 17.04.2024 - Güncelleme: 17.04.2024 12:40 - Görüntülenme: 94
  Beğen | 0  kişi beğendi