KÜBRA MURAT, ÖĞRENCİLERE DEĞERLİ DENİYİMLER KAZANDIRDI

2014-2015 Eğitim Öğretim dönemi mezunu olan Kübra Murat, güzellik ve saç bakımı alanında edindiği deneyimleri paylaşmak için okulumuza konuk oldu.

Kübra Murat, kendi işletmesi olan Kübra Murat Beauty'nin sahibi olarak, öğrencilere değerli bir eğitim fırsatı sundu. Okulumuzun 11/D Güzellik ve Saç Bakımı sınıfında, öğrencilere detaylı cilt bakımı, iğneli lazer ve Dermapen gibi konularda uygulamalı eğitimler verdi. Öğrencilerimiz, onun tecrübelerinden faydalanarak sektördeki pratik bilgileri ve iş dünyasındaki püf noktalarını öğrenme fırsatı buldular.

Kübra Murat'ın ziyareti, öğrencilerimizin teorik bilgilerini pratik uygulamalarla pekiştirme şansı yakalamalarına olanak tanıdı. Bu değerli deneyim için Kübra Murat Beauty'ye teşekkür ederiz.

21-02-202421-02-2024

Yayın: 21.02.2024 - Güncelleme: 21.02.2024 15:53 - Görüntülenme: 128