23 NİSAN’A ÖZEL SERGİ YAPILDI

Buca Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Grafik ve Fotoğraf alanı öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel bir sergi düzenledi. Okulun 12/A sınıfı öğrencileri, özgün afiş tasarımlarıyla bu önemli günü anlamlandıran bir sergi hazırladılar.

Öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı bu anlamlı günü, renkli ve etkileyici afişlerle zenginleştirdiler. Sergide yer alan her bir afiş, çocukların haklarına ve ulusal egemenliğe dair vurgularıyla dikkat çekti.

Okulun giriş katında yer alan panoda sergilenen afişler, öğrencilerin emekleri ve yaratıcılıklarıyla dolu. Ziyaretçiler, bu görsel şöleni ilgiyle takip ederek öğrencilerin mesajlarını ve duygularını keşfetme fırsatı buldu.

Bu etkileyici sergi, öğrencilerin sanatsal yeteneklerini sergilemenin yanı sıra, milli bayramları anlamlı kılmak adına okulun kültürel faaliyetlerine önemli bir katkı sağlıyor

Sergi, öğretmenler ve öğrenciler arasındaki işbirliğiyle gerçekleşti ve gelecek yıllarda da benzer etkinliklerin düzenlenmesi planlanıyor. Öğrencilerin sanatsal ve mesleki gelişimine katkı sağlayan bu tür etkinlikler, okulun eğitim kalitesine önemli bir katkı sağlıyor.

Yayın: 24.04.2024 - Güncelleme: 24.04.2024 10:26 - Görüntülenme: 26