T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BUCA - Buca Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

Okulumuz, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nı büyük bir coşkuyla kutladı.

Öğrencilerimiz, Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu anlamlı günü, gösterilerle dolu bir etkinlikle kutladılar. Şarkılar, danslar, pandomim gösterisi, ritim etkinliği ve çeşitli eğlencelerle dolu programda öğrencilerimiz unutulmaz bir gün yaşadılar.

Özellikle Özel Eğitim sınıfının hazırladığı dans gösterisi büyük beğeni topladı ve izleyicilerden büyük alkış aldı.

Okul yönetimi, öğrencilerin gösterileriyle 23 Nisan'ın yanı sıra Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 104. yıl dönümünü de coşkuyla kutladıklarını belirtti. Etkinlikte öğrencilerin yaratıcılığı ve enerjisiyle dolu anlar yaşandı.

Öğrenci velilerimiz de çocuklarını bu anlamlı günde yalnız bırakmadı ve onların gösterilerini izleme keyfi yaşayarak onlara eşlik etti.

Okulun bahçesinde gerçekleşen etkinlik, öğrencilerin ve velilerin katılımıyla renkli ve neşeli bir atmosferde geçti. Öğrenciler, 23 Nisan ruhunu en güzel şekilde yaşayarak, birbirinden keyifli gösteriler sergilediler.

 

24-04-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 24.04.2024 - Güncelleme: 24.04.2024 10:01 - Görüntülenme: 50
  Beğen | 1  kişi beğendi